IMPRESSZUM

Tájékoztatási kötelezettség az elektronikus kereskedelemről szóló törvény 5. §-a, a vállalkozási törvénykönyv 14. §-a, az iparűzési rend 63. §-a szerint, és nyilvánosságra hozatali kötelezettség a médiatörvény25. §-a szerint.

STROCO KG
Entenplatz 1a
8020 Graz
Ausztria

A vállalkozás tárgya: Csomagküldő, internetes és általános kereskedelem
Adószám: ATU
Cégnyilvántartás: FN 539927 k
Cégbíróság: Graz
Székhely 8020 Graz

Tel.: +43 664 165 87 88
E-Mail: office@cbddiscounter.hu

Tag a következőben: WKO -Osztrák Gazdasági Kamara, tartományi szakosztály, stb.
Szakmai jog: Ipargyakorlási rend: www.ris.bka.gv.at
Felügyeleti / iparűzési hatóság: Járási Kapitányság, Graz
Szakma megnevezése: Kereskedelem:
Megítélő állam: Ausztria
Képviseletre jogosult és személyesen felelős társasági tag:
Stefan Ilic

Részesedési viszonyok:
Tagok: Stefan Ilic 10%, Roland Bruchmann tag 45%, Constantin Gruber 45%

Forrás:</strong Készítette a firmenwebseiten.at oldal impresszumgenerátora a pressefeuer.at-val együttműködveEU-békítés
Angaben zur Online-Streitbeilegung: Verbraucher haben die Möglichkeit, Beschwerden an die
Az online békítés adatai: A fogyasztóknak lehetőségük van arra, hogy panaszukkal az
EU online békítőtestületéhez forduljanak:https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DE. Ön esetleges panaszát szintén a fent megadott címre küldheti.
A jelen weboldal tartalmi felelőssége: A jelen weboldal tartalmait állandóan továbbfejlesztjük, és fáradozunk azon, hogy korrekt és aktuális információkat tudjunk rendelkezésre bocsátani. Sajnos nem vállalhatunk felelősséget a jelen weboldal összes tartalmának korrektségéért, speciálisan azokért, melyeket harmadik fél bocsát rendelkezésre. Ha Önnek problémás vagy jogellenes tartalom tűnne fel, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolattartási adatok megtalálhatók az impresszumban.

Felelősség a jelen weboldal linkjeiért
Weboldalunk más, olyan oldalakra irányító linkeket tartalmaz, melyek tartalmáért nem vagyunk felelősek. Ha Önnekjogellenes tartalom tűnne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolattartási adatokat megtalálja az impresszumban. Szerzői jogok: A jelen weboldal összes tartalmára (képek, fotók, szövegek, videók) a szerzői jog hatálya vonatkozik. Ha szükséges, oldalaink résztartalmainak jogtalan használatát jogilag üldözni fogjuk.

A felelősség kizárása
A jelen felelősség-kizárást az internetes ajánlatunk részének kell tekinteni, ami erre a weboldalra irányította Önt. Amennyiben a jelen szöveg részei vagy egyes megfogalmazásai a hatályos jogi helyzetnek nem, már nem, vagy nem teljesen felelnek meg, a dokumentum egyéb részeit tartalmuk vagy hatályosságuk tekintetében ez nem érinti.
Impresszum
Tájékoztatási kötelezettség az elektronikus kereskedelemről szóló törvény 5. §-a, a vállalkozási törvénykönyv 14. §-a, az iparűzési rend 63. §-a szerint, és nyilvánosságra hozatali kötelezettség a médiatörvény25. §-a szerint.
[gzd_complaints]