GYIK

[/accordion-item]
Legális-e Nálatok vásárolni?

Világos, az összes termékünk 100 %-osan legális. Azonban országfüggő korlátozások léteznek, melyekről a mindenkori terméknél tájékoztatást adunk.

Milyen életkortól szerezhetek meg CBD-termékeket?

Termékeinket csak 18 éves életkor felett szabad megvásárolni.

Accordion Panel

Nem, termékeinkkel nem lehetséges a “betépés”.
Felelősségre vonhatom-e a CBDdiscounter.at weboldalt üzemeltető céget?
Nem, ez nem lehetséges. Termékeinknél többszörösen utalunk arra, hogy itt kizárólag aromatermékekről van szó, a belsőleges fogyasztás teljes mértékben tilos.
Mi történik, ha termékeitek valamelyikével belefutok egy rendőrségi ellenőrzésbe?
Termékeinknél garantáljuk a törvényes keretfeltételek betartását, kétség esetén az összetételről laboreredményeket is be tudunk nyújtani. Ezen kívül a rendőrség ki van képezve arra, hogy a CBD-termékeket meg tudják különböztetni az illegális marihuanától.

Hogy használom a termékeiteket?

Mivel a fogyasztást teljesen megtiltjuk, utalunk arra, hogy az ennek megfelelő irodalmat az interneten önállóan kell felkutatni.

”Egész

Munkanaponként kétszer szállítunk, miután a pénz beérkezett a számlánkra. Az utánvétes szállítások max. 1000 € összegre limitáltak. Kérjük, vedd figyelembe az utánvétes megrendelésnél keletkező további költségeket! Az át nem vett árut behajtási osztályunk kivétel nélkül leszámlázza. Az 1000 € feletti megrendeléseknél azt a lehetőséget kínáljuk Nektek, hogy az árut Graz-ban, egy általunk meghatározott helyen átvehetitek. Ehhez kérjük, mailben jelentkezzetek a office@cbddiscounter.at címen.

Nagykereskedőknek is végeztek szállítást?

Természetesen nagykereskedelmi feltételeket is kínálunk a viszonteladóknak. Érdeklődés az office@cbddiscounter.at címen.

Milyen fizetési opciókat kínáltok?

Előre fizetés, utánvét és EPS.

Magam is elhozhatom a megrendelésemet?

Igen, ez lehetséges, de csak 1000 € megrendelési érték felett. Érdeklődni az office@cbddiscounter.at címen lehet.

Tervezitek a választék bővítését?

Természetesen, lépésről lépésre növekszünk, és a közeljövőben még több terméket kínálunk diszkontáron.

Hol termesztik a virágaitokat?

A piacon uralkodó jelentős minőségi különbségek miatt elhatároztuk, hogy a termékeinket kizárólag Svájcból, és 2020-tól kezdve Ausztriából is vásároljuk, olyan termelőktől, akik biológiai feltételek mellett termesztenek, és akik még nagy súlyt fektetnek a nagyon magas színvonalú minőségi követelményekre.

”Hogy

Lezárás: 2019
Nem! A minőségről azt kell elmondani, hogy valójában a felső árszegmensben kellene lennünk. Sok termelőt személyesen megnéztünk egsz Európában, és egy majdnem 12 hónapos előkészítési idő után arra az elhatározásra jutottunk, hogy a svájci minőséget nem hiába tekintik világszerte magasnak. Így világos volt számunkra, hogy teljes választékunkat akár magasabb beszerzési áron is erről a piacról szerezzük be.

Lezárás: 2020
Számtalan, Ausztriából érkező megkeresés, kívánság és jelentkezés alapján, több látogatás után arra az elhatározásra jutottunk, hogy az utóbbi időben Ausztriában is nagyon sokat léptek előre. Sikerült néhány olyan termelőt találni, akik semmivel nem maradnak le svájci versenytársaik mögött. Mi magunk is nagyon meglepődtünk, hogy csak a kültéri területen milyen minőséget tapasztaltunk. Ezért számunkra nem kérdéses, hogy kötelesek vagyunk vevőinknek mindkét világból messze a legjobbat kínálni.

Honnan tudom, hogy a pénzem egy része tényleg adományra megy-e?

Az év végén fotót posztolunk az utalvány átadásáról Facebook-oldalunkon és Insta-story-nkban.

Hogy jutottatok arra az ötletre, hogy bevételeitek egy részét adományozzátok?

Az ötlet már nagyon korán megszületett néhány hallgatótárssal, amikor humánmedicinát tanultunk, mivel az a véleményünk, hogy a társadalom mai formájában túl kevés az emberség és a felebaráti szeretet, noha mindnyájan jóléti társadalomban élünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.